fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Partnereink

Pannónia Nyomda

Cégnév
Kultúra Harmónia Kft.
Leírás
A Pannónia Nyomda Kft. a grafikai és nyomdaipar teljes spektrumán a legkorszerűbb eszközökkel, egyedülálló kapacitásokkal szolgálja ki ügyfeleit.
Munkatársaink évek alatt szerzett tapasztalata lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek nemcsak kiváló minőséget, de eszközeink magas fokú kihasználtságából eredően különösen versenyképes árakat kínáljunk. Íves ofszet nyomdaként különlegességünket a sok száz piaci szereplő között sokoldalúságunk, rugalmasságunk, és szolgáltatásaink minőségének együttese adja.
Hosszú évek tapasztalata alapján tudjuk azt, hogy az egyszerű munka is sok buktatóval jár, nem beszélve a bonyolult, vagy éppen a nem szokványos feladatok teljesítéséről, ahol különböző részfeladatokat kell összehangolni a megfelelő végeredmény eléréséhez. Tudomásul vesszük, hogy a megrendelőink is sarokba vannak szorítva és az ügyfeleik szinte a lehetetlent várják el tőlük. Minden azonnalra kellene, és a minőség iránti igény a csillagos ég. Lépést tartva az idővel, az elmúlt évek során a munkarendünk kialakításával, az eszközparkunk fejlesztésével (gépeink többségét Heidelberger Druckmaschinen AG, Theisen&Bonitz gyártmányú berendezések teszik ki), a dolgozóink tudásának elmélyítésével, az alvállalkozóink és a beszállítóink körének kiválasztásával folyamatosan azt céloztuk meg, hogy a megrendelőink elvárásainak a lehető legteljesebben meg tudjunk felelni.

Nálunk sok olyan dolog hétköznapi, amibe máshol akár bele sem fognak.

Cím
1139 Budapest,
Frangepán u. 16.

Telefon
06205715010
E-mail
1hildapal1@gmail.com
Weboldal
www.pannonianyomda.hu

Fortrina azonosító
HU00001624
Fortrina visszatérítés
20.00%
Fizetési lehetőségek
ForTrina Online utalvány


Pannónia Nyomda - Termékek


3 RÉSZES REJTETT SPIRÁLOS MAPPA4,18 € / db

DÍSZDOBOZ3,22 € / db

NÉVJEGYKÁRTYÁK0 € / db