fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Partnereink

E-foryou.eu Aprócikk Áruház

Cégnév
Nyekita Etelka Irma EV.
Leírás
Az e-foryou.eu aprócikk áruház egy magyar kiskereskedelmi online áruház, amely kiváló minőségű termékeket forgalmaz. Megtalálhatóak az Android okostelefon-, telefon-, tablet-, Pc-, autós kiegészítők, Apple és Samsung tartozékok, elektronikai termékek, illetve az otthon, kert, divat, játék,egyéb ajándékok, stb. Termékeink a világ nagyobb nagykereskedelmi globálisan szállító cégei által (európa, ázsia) kerülnek az e-foryou.eu aprócikk áruházhoz, illetve a vásárlóinkhoz. Termékek széles választéka található meg áruházunkban. Ingyenes szállítás.

Általában a webáruházakban feltüntetett árak kizárólag a termék árak. A szállításért az esetek többségében külön kell fizetni.
Nálunk az árak bruttó árak, és minden esetben tartalmazzák a szállítás költségét is.

Kitűnő termékek, háztartásban használatos aprócikkek széles skáláját találhatod meg az Aprócikk Áruházban, kitűnő áron!

Mivel szeretnénk, ha az E-foryou.eu Aprócikk Áruház a kedvenc online áruházad lenne, így a kezdéshez még egy újabb, nagyszerű ajándékkal szeretnénk kedveskedni Neked!
Fogadd szeretettel első vásárlásodhoz további 5% kedvezményre jogosító Kuponunkat, mellyel az újonnan regisztrálóknak + hírlevélre feliratkozóknak szeretnénk kedveskedni (a kettő együtt értendő). A kupont a regisztrálás és hírlevél feliratkozás napjától számított 30 napon belül ( 30 nap - csak a Fortina Tagoknak, mivel a kupon beválthatósága normál esetben 7 nap) vásárlásoddal egyidejűleg egyszer beválthatsz.
A kupon akciós termékekre nem érvényesíthető!
Kupon kód: 6A17X22D

Még egy ajándék !!!??? Igen! Amennyiben részt veszel az áruház aktuális játékaiban, további ajándékok boldog tulajdonosa lehetsz!

Készen állsz? Vásárlásra fel!!! Irány a webáruház, és a további 5% kedvezményt biztosító ajándék Kupon!

E-foryou.eu Aprócikk Áruház
Email: info@e-foryou.eu
Web: www.e-foryou.eu
E-foryou a Facebook-on

Cím
2760 Nagykáta,
Széchenyi u. 17.

Telefon
+36204767613
E-mail
info@e-foryou.eu
Weboldal
www.e-foryou.eu

Fortrina azonosító
HU00001767
Fortrina visszatérítés
10.00%
Fizetési lehetőségek
ForTrina Online utalvány
ForTrina Prepaid MasterCard