fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Partnereink

VLIFE

Cégnév
S.Bros.s.r.o
Leírás

VLife egészségprogram

A VLife termékek három olyan alappillért érintenek, amelyek a 30-40 év feletti korosztály számára szinte kivétel nélkül megjelenő problémát érint. Ez az az életkor, amikor megjelennek azok az akut egészségügyi érzetek, amelyeken még időben lehet változtatni, a VLife termékek segítségével javítani!
Mi is ez a három alappillér?
 Túlsúly
 Ízületi problémák
 Külsődleges öregedési jelek (ráncosodás, bőrszárazság, őszülés, izomleépülés, stb.)

1. Túlsúly

A többnyire helytelen táplálkozás és mozgásszegény életmód nagyon hamar meglátszik a testalkaton. Ezt eleinte még figyelmen kívül hagyjuk, de a túlsúllyal együtt érkeznek az egyéb problémák: nehezebb és korlátoltabb mozgás, energia csökkenés, önértékelés változása, keringési rendszer egészségügyi gondjai. A változást nem csak a külsőnk átalakítása indukálja, hanem az egészségünk megtartása, javítása hozza magával. Sokan „próbálkoznak”, de nagyon hamar visszaesnek, mert a gyors siker elvárásával kezdenek neki a szokásos „fogyókúráknak”
A VLife termékek jelentős segítséget adhatnak, hogy valóban eredményesek lehessünk!
 A Vlife napraforgó lecitin rendszeres fogyasztása elindítja a zsírsejtek bontását.
 A VLife kollagén (fogyókúra esetén javasolt napi két alkalommal: reggeli helyett és este lefekvéskor) részben eltelít, részben pedig biztosítja azokat az esszenciális aminosavakat, amelyek abban segítenek, hogy ne az izomzat épüljön le a fogyókúra során.
 A VLife c-vitamin hozzájárul a sejtekből felszabadított zsírsavak elégetéséhez (energia felszabadítás), így azok kiürülnek a szervezetünkből. A leghatékonyabb, ha liposzómális c-vitamin formájában fogyasztjuk, ez sokszorosan erősebb hatású, mint a normál c-vitamin! Érdemes nagyobb mennyiséget (0,3-0,5 dl) elfogyasztani lefekvés előtt, így fejti ki a legjobban a zsírbontó tulajdonságát. Ezen felül a c-vitamin segíti a kollagén beépülését a kötőszövetbe, ízületekbe!
 A Vlife lizin segíti a növekedési hormon képződését, ami az izomépítés során előnyös, így a korral járó izomleépülés megfordítható folyamat.
Ne feledjük: a telített szénhidrátok jelentős mennyiségű fogyasztása egy bizonyos életkor után (40 év felett) azonnal meglátszik az alakon, mert zsírrá alakul! Csökkentsük radikálisan a cukor, liszt, keményítő tartalmú élelmiszerek fogyasztását!

2. Ízületi problémák

Felkeléskor, mozgás esetén egyre többen tapasztalják, hogy ropognak, fájnak az ízületeik, amihez a túlsúly kiemelten hozzájárul. A fájdalom nem csak az idegvégződések ingerlése miatt jelentkezik, hanem az akkutan fennálló gyulladási folyamatok miatt érezhető. A gyulladási folyamatokat a telített szénhidrátok állandósítják, ezért először ezek mennyiségét csökkentsük, majd következhetnek a javulás érdekében a VLife termékek.
 A VLife napraforgó lecitin rendszeres fogyasztása segíti az ízületek kenését, így könnyebbé válik mozgásunk.
 A VLife kollagén hozzájárul, hogy ízületeink, vázrendszerünk hozzájusson ahhoz az esszenciális aminosav bázishoz, amelyekből a porcok és a csontjainkat stabilizáló fehérjék felépülnek. Ízületi problémák esetén a kollagén esti fogyasztása javasolt.
 A VLife c-vitamin, és Vlife lizin katalizátorként járul hozzá, hogy a szervezetünk az aminosavakból ismét felépítse a számára szükséges kollagént, erősítve ezzel az ízületeket, csontozatot.

3. Külsődleges öregedési jelek (ráncosodás, bőrszárazság, őszülés, izomtömeg csökkenés, stb.)

Tudnunk kell, hogy 30 éves korunktól megkezdődik a testkollagén (testfehérje 30-35 %-a!) leépülése, és évente kötőszöveteink a testkollagén 2-3 %-át is elveszíthetik! Ezért jelennek meg a ráncok, csökken a hajszálak vastagsága, bőrünk vízmegtartó képessége is hanyatlik. Mindezt megelőzhetjük, illetve a már kialakult problémákat megváltoztathatjuk!
 A VLife kollagén visszaépíti az elvesztett kollagén bázist, így bőrünk fokozatosan megfiatalodik, csökkennek a ráncok, erősödik a haj, simábbá válik a bőr. 40 év felett ezért fogyasztása már napi szinten javasolt, hogy 10-15 évvel fiatalabbnak tűnhessünk még 50 éves kor felett is!
 A VLife c-vitamin és Vlife lizin katalizátorként járul hozzá, hogy a szervezetünk az aminosavakból ismét felépítse a számára szükséges kollagént, feltöltve a bőr alatti kötőszöveteket ezzel a rugalmasságot, vízmegtartó képességet fokozó fehérjével.
 A VLife napraforgó lecitin rendszeres fogyasztása segíti a haj megerősödését, serkenti az idegsejtek közötti ingerület átvitelt, segíti a rövid és hosszú távú memória megőrzését, csökkenti az őszülést.
 VLife lizin segíti a növekedési hormon termelődését, ami a nagyobb izomtömeg kiépítéséhez járul hozzá.

A VLife termékek nem csodaszerek, bár többnyire nagyon gyors és eredményes hatásról számolnak be fogyasztóik. Azonban a tökéletes hatás érdekében figyelnünk kell táplálkozásunkra, lehetőleg keressük a lehetőségét a mozgásnak, sportolásnak, és akkor igen hamar tapasztaljuk azt a változást, amihez a VLife termékek megfelelően hozzájárulnak!

E-mail: sbrossro@gmail.com
Mobil: +36309598266
Weboldal: www.vlife.hu

Telefon
+36309598266
E-mail
sbrossro@gmail.com
Weboldal
vlife.hu

Fortrina azonosító
HU00001190
Fortrina visszatérítés
20.00%
Fizetési lehetőségek
ForTrina Online utalvány


VLIFE - Termékek


Napraforgó lecitin 550g21,22 € / db

C-vitamin (L-aszkorbinsav) 250g5,79 € / db

DEXE Hajdúsító35,34 € / db

Ízesített kollagén 500g16,05 € / db

Ízesített kollagén 700g21,22 € / db

L-lizin 200g5,79 € / db

Liposomal C 500ml35,34 € /

Liposomal-C 250ml 20,87 € /

Napraforgó lecitin 270g10,61 € / db

Natur kollagén 500g16,05 € / db

Origin-L Spray (Alkoholos)38,59 € / db

Origin-L Sensitive Spray (Alkoholmentes)38,59 € / db