fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Miért érdemes?

A Fortrina Vásárlói Közösség mindenki számára elérhető. Olyan egyszerű és alap dologra épül üzletünk, melyet mindenki ismer és használ. Ez nem más, mint a vásárlás. Vásárolni mindenki szokott és mindenkinek kell is, hiszen a napi létfenntartáshoz elengedhetetlen tevékenység. Ezt a tevékenységet viszont lehet jól is csinálni. Miért ne lehetne a vásárlásaiból folyamatos bevétele Önnek és családjának?

A Fortrina sok lehetőséget biztosít az Ön számára. Oldja meg olcsóbban bevásárlásait, nálunk minden vásárlás akciós. Esetleg többre vágyik? Kezdjen bele karrierje építésébe! Építse fel saját üzletét! A Fortrina Vásárlói Közösségbe nem kell nagy összegeket befektetni, mint egy hagyományos vállalkozásba, sőt, amit az indulásra szán, az az Öné marad és használhatja, elköltheti. Nézze meg javaslatainkat, a „Csatlakozom" menüpontnál.

A Fortrina Vásárlói Közösség „Működési Szabályzatában" részletes információkat olvashat a rendszer felépítéséről, így Ön teljes képet kap arról, hogy tudja megvalósítani terveit.