fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Legyen Partnerünk Ön is!

A Fortrina Vásárlói Közösség mindenki számára elérhető. Olyan egyszerű és alap dologra épül cégünk, melyet mindenki ismer és használ. Ez nem más, mint a vásárlás.
A Fortrina lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy üzletének, vállalkozásának újabb vásárlókat, ügyfeleket szerezzen. Mindezt természetesen ingyen.

Ezen kívül,


Önnek nincs más dolga, mint csatlakozni hozzánk és eldönteni azt, hogy mekkora kedvezményt biztosít a Fortrina Vásárlók részére.
Regisztrációkor válassza a „Partner" lehetőséget, adja meg az adatait, küldje el részünkre e-mailben a szükséges iratokat aláírva,
Töltse ki web irodájában a cégére, vállalkozására vonatkozó leírásokat, információkat, elérhetőségeket, töltse fel webáruházát és küldje el részünkre cége logóját.


Miután a fenti lépéseket megtette, felkerül a www.fortrinaltd.com weboldalra, valamint Vásárlóink web irodájának kezdő oldalára, ahol azonnal értesülnek arról, hogy Ön a Fortrina Vásárlói Közösség új Partnere lett.

Önnek nincs szüksége arra, hogy már meglévő vásárlóinak külön akciókat, kedvezményeket adjon, esetleg felesleges reklámokra költsön új vásárlók megnyerésére, hiszen a Fortrina egy olyan kedvezményeket nyújtó rendszert biztosítunk az Ön üzletének, vállalkozásának, mellyel Önnek nincs semmi dolga, a kedvezmények és visszatérítések elszámolását Cégünk informatikai háttere biztosítja. És ami nagyon fontos, nem csak meglévő vásárlóinak, hanem leendő vásárlóknak is tudomására hozzuk az Ön által nyújtott termékeket és szolgáltatásokat.

Ne költsön feleslegesen reklámokra, törzsvásárlói kártyákra! Csatlakozzon most a Fortrina Vásárlói Közösséghez, mint Partner. Csatlakoztassa vevőit ingyen a Vásárlói Közösséghez és így más Partnereknél történő vásárlásaik után Ön Meghívói jutalékban részesül. Így nem csak az Ön által meghatározott kedvezményt kell biztosítani, melyről számlát kap és költségként elszámolhatja, hanem akár az Ön által kifizetett kedvezmény többszörösét írjuk jóvá web irodájában Vásárlói költekezései után, melyek más Fortrina Partnereknél történtek.

Csatlakozzon most!

A Fortrina Vásárlói Közösség „Működési Szabályzatában" részletes információkat olvashat a rendszer felépítéséről, így Ön teljes képet kap arról, hogy tudja megvalósítani terveit.

Itt találja az „Általános Szerződési Feltételek" -et Partnerek számára.