fortrinaltdinfo@fortrinaltd.com
Belépés a WebIrodába »

Csatlakozás

Hogyan működik?

A Fortrina Vásárlói Közösségben több mód van arra, hogy eredményt érjünk el. Mindenki eldöntheti, hogy és milyen formában szeretné kihasználni a rendszer által nyújtott kedvezményeket, jövedelem szerzési lehetőségeket.

A Fortrina egy vásárlói közösség, ami azt jelenti, nincs szükség arra, hogy bármilyen terméket eladjunk, vagy forgalmazzunk. Egyszerűen csak tovább ajánlunk egy előnyöket biztosító lehetőséget. Éppen ezért csak Meghívó segítségével lehetséges a csatlakozás.


Csatlakozási lehetőségek:

ingyenes (Regisztráció után a Fortrina rendszerben elérhető Partnereknél lehetőség van vásárlásra, így kedvezmények íródnak jóvá belső számláin. Előbbre lépési lehetőség a továbbiakban.)

60 € indulás - kezdő (Ingyenes regisztrációnál leírtak + 3 db vásárlási foglaló (I. Pozíció Osztályba), melyet a rendszerben történő vásárlásai során ki tud egészíteni és le tud vásárolni. A bizalom, mellyel megtiszteli cégünket, hogy a továbbiakban a rendszeren keresztül vásárol, Önnek ajándék formájában Pozícióként jelenik meg a cég bináris mátrixában. Ez további bevételeket eredményezhet Önnek. Részletek a „Működési Szabályzatban".)

140 € indulás - aktív (Ingyenes regisztrációnál leírtak + 7 db vásárlási foglaló az I. Pozíció Osztályba. Azok számára, akik többre vágynak és aktívan használják a rendszer által nyújtott lehetőségeket.)

860 € indulás – üzleti -7-3-3 (Ingyenes regisztrációnál leírtak + 7 db vásárlási foglaló az I. Pozíció Osztályba + 3 db vásárlási foglaló a II. Pozíció Osztályba + 3 db vásárlási foglaló a III. Pozíció Osztályba.) Kezdjen bele karrierje építésébe! Építse fel saját üzletét! Ne feledje, amit az indulásra szán, az az Öné marad és használhatja, elköltheti.

A Fortrina Vásárlói Közösség „Működési Szabályzatában" részletes információkat olvashat a rendszer felépítéséről, így Ön teljes képet kap arról, hogy tudja megvalósítani terveit.

Fontos! A Fortrina Vásárlói Közösség nem piramis játék! Jutalék a termékek/szolgáltatások kedvezményes vásárlásából/igénybevételéből keletkezik.